Rezervacija
Rezervacija
Tip smještaja:
Datum dolaska:
Datum odlaska:
Vaše ime:
Vaša e-mail adresa:
Napomena:
Meni
DOČEK 2019.

Za ulazak u Novu 2019. godinu hotel Onogošt pripremio je bogat i raznovrstan novogodišnji program. 

Novogodišnja atmosfera u Onogoštu počinje već 27. decembra uz sjajnu muziku, bogatu gastro ponudu i postavku pivskog Mammut karavana na platou ispred hotela Onogošt. Posjetioci će imati priliku da degustiraju 6 vrsta Mammut piva i uživaju u ukusnim specijalitetima. Program počinje u 12h. 

 

Narednog dana, tj. 28. decembra u Mliječnom restoranu sa početkom u 21:30h nastupa Ivana Popović! Goste očekuju brojni pokloni a biće im i predstavljen novi meni za 2019. godinu.  

 

30. decembar rezervisan je za naše najmlađe sugrađane, na platou ispred hotela Onogošt djeca će uživati uz dječiji novogodišnji koncert. Mališani će se družiti i sa Deda Mrazom koji će im dijeliti poklone i slatkiše. Program počinje u 12h.  

 

31. decembar  

 

U najlužoj noći goste će zabavljati Marina Tadić i Dejan Raičević. Tokom večeri očekuju ih brojna iznenađenja a samom kupovinom ulaznice učestvuju u nagradnoj igri. Nagrade su: 

-vikend za dvoje u ski centru Vučje 

-vikend za dvoje u hotelu Lighthouse u Herceg Novom  

-večera za dvije osobe u restoranu hotela Onogošt-večera za dvije osobe u restoranu Forest u Podgorici 

i brojne druge nagrade.  

 

Cijena ulaznice koja uključuje svečanu večeru i šampanjac u ponoć iznosi 35€. Ukoliko se gosti odluče za našu all inclusive ponudu koja uključuje svečanu večeru i neograničenu konzumaciju sa karte pića iznosi 50€. 

 

Program se nastavlja 01. januara kada će naše goste zabavljati novosadska pop pjevačica Nataša Bekvalac i sjajan muzički sastav iz Beograda Inspiracija bend. Cijena ulaznice iznosi 25€. 

 

02. januara sada već tradicionalno u Onogoštu nastupa velika regionalna zvijezda Aco Pejović i naša sugrađanka Nina Žižić. Cijena ulaznice je 30€.  

 

Tokom božićnih praznika gosti će takođe uživati u bogatom muzičkom programu, pa će 06. januara goste zabavljati ex-yu muzička zvijezda Vesna Zmijanac i Danijel Alibabić, dok će za Božić 07. januara nastupati Levington bend i Romana Panić. Cijena ulaznica za 06. januar iznosi 15€ dok je cijena karte za 07. januar 20€.  

 

Sve informacije mogu se dobiti na broj telefona 067/035-999 ili na recepciji hotela.  

 

Za sve zainteresovane goste iz okolnih gradova i zemalja i ove godine smo pripremili izuzetno pristupačne cijene smještaja tokom novogodišnjih praznika. Trodnevni aranžman na bazi punog pansiona sa svečanom večerom iznosi 170€.  

Kontakt podaci
Hotel Onogošt
Njegoševa br.24
81400 Nikšić, Crna Gora

+382 67 035 999
recepcijahotelonogost@gmail.com
Naša lokacija
Podijelite našu stranicu